Gastro

Hotel Osejava ima dva restorana i dvije prekrasne terase koje pružaju spektakularan pogled na makarsku luku. Bilo da tražite idealno mjesto za Vašu svečanost ili jednostavno želite uz omiljeno jelo i čašu dvije uživati u pogledu za pamćenje, mirisima mora i cvijeća na pravom ste mjestu.

Cafe bar i slastičarnica „Kantun"

Smješten na samom kantunu hotela, kako i sam naziv govori, osim bogate ponuda pića posebno se ponosi velikim izborom domaćih slastica. Jedno je od rijetkih mjesta na čijoj terasi, osim uz omiljeno piće možete uživati u prekrasnom pogledu i slatkim okusima rađenim po domaćoj recepturi i izvornim sastojcima. U slučaju lošeg vremena zavirite u unutarnji dio cafe bara „Kantun“, koji dizajnom podsjeća na staru kapetanovu sobu.

Podignite sidro i zaplovite morem slatkih okusa, kojima ćete se sigurno iznova vraćati.

Restoran "Parangal"

Naš restoran Parangal zadovoljit će sve ljubitelje mediteranske kuhinje. Spoj je tradicionalnih jela i moderne interpretacije. Bogata ponuda mesnih i ribljih jela, tjestenina, rižota, salata i pizze iz krušne peći zadovoljit će potrebe svakoga gosta. Predivan unutrašnji ambijent i još ljepša prostrana terasa, prava su oaza u vrućim ljetnim mjesecima.

Sushi bar „Osejava"

Ljubitelj ste japanske kuhinje, želite doživjeti „rapsodiju okusa“ na jedinstvenoj terasi i želite sa sobom ponijeti trenutke za pamćenje, imamo rješenje za Vas – Sushi bar Osejava. Ambijent koji se riječima ne da opisati, pogled koji se mora doživjeti i priča koja se ne da ispričati, razlog su više da dođete i sami se uvjerite.

Čekamo Vas!